The smart Trick of پسوریازیس چیست That No One is Discussing
The smart Trick of پسوریازیس چیست That No One is Discussing
Blog Article
آیا پزشک به شما گفته است که دچار پسوریازیس ناخن شدهاید؟ پسوریازیس پوست نوعی بیماری پوستی مزمن است که باعث خشکی شدید پوست و فلس برجسته روی ناخن میشود. در این بیماری خودایمنی بدن سلول اضافی تولید میکند که روی سطح پوست جمع میشوند.
در دنیای پزشکی، قارچهای پوستی به عنوان یکی از شایعترین علل عفونتهای پوستی شناخته میشوند. این مشکل پوستی، که اغلب با ناراحتی و نگرانی همراه است، میتواند بر هر قسمتی از بدن تأثیر بگذارد و افراد در هر سنی را درگیر کند. اما چه عواملی باعث بروز قارچ پوستی میشوند و چه نشانههایی باید مورد توجه قرار گیرند؟ در این مقاله، ما به بررسی عمیقتر قارچ پوستی میپردازیم.
پسوریازیس خالدار غالباً در دوران کودکی یا نوجوانی شروع میشود. این نوع پسوریازیس به شکل تاولهای قرمز، کوچک و نقاط تکی روی پوست دیده میشوند که به ضخامت و خشنی آنچه در پسوریازیس پلاکی دیده میشود نیستند.
از ویژگیهای مهم اسکیزوفرنی پارانوید توهم، خود بزرگ بینی و سوء ظن شدید است: بیمار شکستها و ناکامیهای خود را به گردن دیگران می اندازد. بنابراین به آنان سوء ظن دارد و تصور می کند همه در کار او توطئه می کنند و می خواهند او را از بین ببرند. به این جهت از خوردن، آشامیدن، حرف زدن خودداری می کند و هر چه از او بخواهند خلاف آن را انجام می دهد.
مشکلی که شرح دادید شامل علائمی مانند دانههای قرمز رنگ که به مرور زمان به دانههای سیاه رنگ به اندازه سر سوزن تبدیل شده و خارش دارند، میتواند به دلایل مختلفی باشد.
الانزاپین در بالغین: ابتدا ۵ تا ۱۰ میلی گرم، از راه خوراکی، یک بار در روز تجویز میشود. در صورت نیاز میتوان هر هفته ۵ میلی گرم به دوز دارو اضافه نمود.
در صورت مشاهده علائم و حساس شدن ناخن، قرمزی یا پوسته شدن ناخنها باید به متخصص پوست و مو مراجعه کنید. متخصص علائم را بررسی کرده و اقدامات درمانی را انجام میدهد.
سابقه خانوادگی، مصرف ماریجوآنا در نوجوانی، مشکلات دوران بارداری، ناملایمات دوران کودکی، به دنیا آمدن در اواخر زمستان و اوایل بهار، بالا بودن سن پدر، به دنیاآمدن یا بزرگ شدن در شهر[۵][۶]
علائم مهم افسردگی
ریسپریدون یک داروی ضدجنون آتیپیک است که اداره مواد غذائی و داروئی ایالات متحده آمریکا در سال ۱۹۹۳ سودمندی آن را برای درمان اسکیزوفرنی، در سال ۲۰۰۳ برای درمان کوتاه مدت علائم شیدایی و ترکیبی افسردگی-شیدایی بیماری پسوریازیس کف سر در اختلال دو قطبی و در سال ۲۰۰۶ برای درمان بیقراری مبتلایان به اوتیسم تأیید کرد.
لکههای نقرهای و سفید رنگ، تاول یا پوستههای قرمز رنگی زیر و اطراف ناخنها بهوجود میآیند. علت ابتلا به این بیماری نامشخص است و درمان قطعی هم برای آن وجود ندارد.
اغلب بیماران به دوز ۱۰ میلی گرم در روز پاسخ میدهند. حداکثر دوزاژ روزانه ۲۰ میلی گرم است.
این پژوهش ژنتیکی بودن این بیماری را ثابت کرد.[۱۱۱] محیطی[ویرایش]
سیاست انتشار مطالب سیاست انتشار مقالات پزشکی در دکترتو